Tuesday, October 30, 2007

Fwd: RO Brands :: Colaboratori

From: newsletter@romanianbrands.com
Subject: RO Brands :: Colaboratori
Date: 30. Oktober 2007 18:26:52 MEZ
Reply-To: newsletter@romanianbrands.com


Daca nu vedeti corect acest e-mail, accesati: http://www.RomanianBrands.com/nl-colaboratori.html

Ro Brands :: Loyalty to Our Brands























Romanian Brands ­ Loyalty to Our Brands PROPUNERE COLABORATORI
  Octombrie 2007
Buna ziua Dna / Dle ,




Echipa RO Brands a selectat site-ul Romania Web Directory pentru sectiunea About Romania a proiectului RomanianBrands.com.


Au fost alese site-urile ce ofera informatii interesante si relevante despre oportunitatile de afaceri din Romania. Numele evenimentului/ companiei are atasat un link catre pagina principala, in limba engleza, si o scurta descriere.

RO Brands este un site dedicat brand-urilor romanesti si realizarii unei punti de legatura web intre ele si vizitatorii din afara tarii –– clienti si oameni de afaceri. Site-ul este in limba engleza si contine sectiuni precum Biz Connect, About Romania, Our Brands, Rate Them!, pentru a prezenta mediul de afaceri romanesc din mai multe puncte de vedere.


Mai Mult

Daca doriti sa afisam mai multe informatii despre Romania Web Directory –– logo, descriere mai lunga, descriere tradusa in alte limbi, date de contact etc –– putem incepe o colaborare pe termen predefinit, contra cost, reciproc avantajoasa.


Contactati-ne pentru mai multe detalii precum si pentru a ne spune parerea Dvs. despre aceasta colaborare.


Va punem la dispozitie un formular prin care sa ne anuntati alte evenimente similare cu al Dvs. despre care considerati ca ar putea beneficia de pe urma expunerii lor pe site-ul RO Brands.


 


Reciproc


Prezenta site-ului Romania Web Directory pe RomanianBrands.com reprezinta un semn de recunoastere a valorii pe care o oferiti mediului de afaceri si societatii romanesti.

Daca apreciati aceasta initiativa, alaturati-va programului nostru de Link Exchage. In acest caz, prezenta link-ului Dvs. la noi pe site va fi garantata de existenta schimbului reciproc de link-uri.


 


Feed-back


Va rugam sa ne trimiteti datele actualizate –– nume si e-mail –– ale persoanei de contact pentru eveniment care va tine legatura pe viitor cu echipa RO Brands.


De asemenea, va rugam sa ne trimiteti informatiile actualizate de fiecare data cand acestea se modifica.


Daca considerati ca profilul site-ului RO Brands nu se potriveste cu strategia Dvs. de afaceri sau din alte motive (pe care dorim sa le cunoastem), va rugam sa raspundeti la acest mesaj cu subiectul “Dezabonare” si vom scoate site-ul din lista. De asemenea, nu veti mai primi nici un alt e-mail din partea echipei RO Brands.

Business Connection


Va invitam sa ne vizitati site-ul si sa verificati daca informatiile pe care le detinem despre Romania Web Directory sunt corecte; daca este cazul, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail datele corectate:



  1. numele evenimentului

  2. scurta descriere sau misiunea proiectului Dvs. (in limbile engleza, franceza sau germana)

  3. adresa web (varianta in limba engleza, franceza sau germana) pentru link

  4. numele si adresa de e-mail ale persoanei care va tine legatura cu noi

  5. categoria din care face parte site-ul Dvs. (din cele listate pe RO Brands)



Listarea site-ului Dvs. este gratuita insa nu este garantata, fiind valabila atat timp cat continutul lui ramane relevant pentru tematica RO Brands.


Din acest motiv, pe site sunt prezente doar o parte dintre detaliile de mai sus.
Va multumim pentru timpul si interesul acordate!



Echipa RO Brands
 |
 www.RomanianBrands.com  |  office@romanianbrands.com

Ro Brands – Detalii de contact

© 2007 
Ignatics Art ••• Web Solutions Ignatics Art
 ::: Design by Design General ••• where imagination & art meet Design General

No comments: